canada goose damen  DOHODOVNE AKTIVNOSTI | VIZIJA Kragujevac

Projektne komponente » DOHODOVNE AKTIVNOSTI

Poljoprivredna komponenta
Cilj ove komponente je obezbeđivanje poljoprivrednih paketa za izbeglice i interno raseljena lica koja imaju iskustva u poljoprivredi, a žive u privatnom smeštaju u seoskoj sredini.

Pomoć obuhvata poljoprivredne alate, opremu i stoku. Agronomi VIZIJE organizuju različite vrste obuka (radionice, neformalne grupe, obuka “jedan na jedan”, brošure) kako bi pomogli korisnicima da na najbolji način iskoriste dobijenu donaciju i povećaju kapacitete na lokalnom tržištu.

Vesti

JAVNI POZIV ZA DODELU MONTAŽNIH KUĆA – SOMBOR I KRAGUJEVAC
Javni poziv za dodelu montažnih kuća porodicama interno raseljenih/izbeglih lica iz NKC „Aleksa Šantić“, Sombor i KC „Trmbas“, Kragujevac objavljen je 22.07.2015. Rok za podnošenje prijava je 06.08.2015. godine.
JAVNI POZIV ZA DODELU MONTAŽNIH KUĆA – BEOGRAD
Javni poziv za dodelu montažnih kuća porodicama interno raseljenih lica iz KC „PIM Krnjača“, Beograd objavljen je 13.07.2015. Rok za podnošenje prijava je 27.07.2015. godine.
OTKUP SEOSKIH DOMAĆINSTAVA
Komisija za izbor korisnika za otkup i doniranje seoskih domaćinstava je na sednicama za izbor korisnika održanim 7./21.07.2015. odabrala 8 porodica interno raseljenih lica iz kolektivnih centara. U toku je potpisivanje Sporazuma, Kupoprodajnih ugovora i prenos vlasništva nad doniranom imovinom.