canada goose damen  Projektne komponente | VIZIJA Kragujevac

Projektne komponente

U toku svog rada, Vizija je uvek bila usmerena na stimulisanje izbeglih i raseljenih lica da pronađu rešenja, koja će kao alternativa za kolektivne centre biti prilagođena njihovim potrebama i očekivanjima. Cilj svih projekata koje je Vizija implementirala bio je pružanje podrške izbeglim i raseljenim licima da napuste kolektivne centre i započnu  dostojanstveniji život, i to kroz različite vrste konkretne pomoći (stambeno zbrinjavanje i dohodovne aktivnosti).

STAMBENO ZBRINJAVANJE

DOHODOVNE AKTIVNOSTI

Vesti

JAVNI POZIV ZA DODELU MONTAŽNIH KUĆA – SOMBOR I KRAGUJEVAC
Javni poziv za dodelu montažnih kuća porodicama interno raseljenih/izbeglih lica iz NKC „Aleksa Šantić“, Sombor i KC „Trmbas“, Kragujevac objavljen je 22.07.2015. Rok za podnošenje prijava je 06.08.2015. godine.
JAVNI POZIV ZA DODELU MONTAŽNIH KUĆA – BEOGRAD
Javni poziv za dodelu montažnih kuća porodicama interno raseljenih lica iz KC „PIM Krnjača“, Beograd objavljen je 13.07.2015. Rok za podnošenje prijava je 27.07.2015. godine.
OTKUP SEOSKIH DOMAĆINSTAVA
Komisija za izbor korisnika za otkup i doniranje seoskih domaćinstava je na sednicama za izbor korisnika održanim 7./21.07.2015. odabrala 8 porodica interno raseljenih lica iz kolektivnih centara. U toku je potpisivanje Sporazuma, Kupoprodajnih ugovora i prenos vlasništva nad doniranom imovinom.